SEO / Teksten

Wat kun je van ons verwachten

Hulp nodig met jouw teksten?

Wij schrijven teksten vanuit jouw merk en doelgroep. Jij bent de expert en wij helpen jou om de kennis die jij al in je bezit hebt goed onder woorden te brengen. Passend  bij de stijl van jouw organisatie, producten en diensten.  Door het schrijven van wervende teksten die "zoekmachine vriendelijk" zijn, worden jouw teksten goed opgenomen in de Google bots.

Hulp nodig bij je teksten?

030 687 34 14

info@connexius.nl

 

Goede teksten bepalen jouw vindbaarheid

Hoe doen wij dat?

Schrijf vanuit je hart of maak je expertise kenbaar.

Stop met het schrijven van artikelen die specifiek gericht zijn op zoekmachines. Schrijf vanuit je hart is ons motto! Wij schrijven samen met jou artikelen waar je bezoekers echt wat aan hebben of naar op zoek zijn ! Wij willen dat je artikelen ook echt gelezen worden, jij toch ook?

Hoe doen wij dat?

Zoals hierboven al vermeld, schrijven wij artikelen waar bezoekers echt iets aan hebben. Dit in combinatie met de juiste zoekwoorden geschikt voor Google. Deze zoekwoorden verwerken wij op een subtiele manier in de webteksten. Voorafgaand starten wij met een zoekwoorden-onderzoek om er zeker van te zijn dat we de juiste woorden gebruiken.

Het geheim van de perfecte koptekst

Een koptekst kan je artikel maken of breken. Bij de bezoekers van jouw website blijven vooral de eerste drie en laatste drie woorden van de koptekst hangen. Langere teksten zal men minder goed onthouden. Een koptekst bestaand uit zes woorden blijkt ideaal. Het bedenken van een krachtig en pakkende koptekst is niet gemakkelijk, maar een zeer belangrijk onderdeel van jouw teksten. Wij zorgen dat jouw kopteksten goed tot zijn recht komen.

Leesbaarheid is belangrijk

De teksten zijn inmiddels geschreven, de kopteksten zijn gereed, maar blijken dan niet lekker leesbaar op je website. Bezoekers van een website letten niet bewust op typografie. Bijna niemand staat er bij stil: “ Wat leest deze tekst prettig” of “Wat een mooie uitgebalanceerde marges”. Pas als een tekst slecht leesbaar is, dringt de kwaliteit van een juiste typografie door in ons bewustzijn.  Allerlei onderzoeken tonen aan dat typografie wel degelijk invloed heeft op onze beleving van websites en hoe de boodschap die we lezen bij ons binnenkomt. Wij van Connexius zorgen voor de juiste typografie.

Schrijf vanuit je hart of maak je expertise kenbaar. Als het content waar jij over schrijft uniek is en mensen hier (vaak) naar op zoek zijn dan zal Google je ook belonen.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Het is voor ons niet mogelijk om het juiste gevoel in onze teksten te leggen zonder elkaar hierover gesproken te hebben. Een telefonisch interview behoort dan ook tot onze standaard procedure.

Hulp nodig met het schrijven van jouw teksten ? Neem contact met ons op.

Contact

Wij schrijven samen met jou de artikelen waar jouw bezoekers echt blij van worden!!!

Contact

Adres

Nevelgaarde 20

3436 ZZ Nieuwegein

 

Email

Info@connexius.nl

www.connexius.nl

 

Telefoon

06 37 59 66 86

030 - 687 34 14

 

Overige

Rek.  NL50 INGB00066093 79

Kvk.  61513644

BTW. NL 170771076B01

 

Overzicht

Ons werk

CMS Systeem

SEO 2017

SEO teksten

Mogelijkheden

Fotografie

Werkwijze

Team

Website aanpassen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Algemene voorwaarden

Schrijf vanuit je hart is ons motto! Wij schrijven samen met jou artikelen waar je bezoekers echt wat aan hebben of naar op zoek zijn ! Wij willen dat je artikelen ook echt gelezen worden, jij toch ook?