Wie is Connexius

Online- en offline media

Connexius van offline tot online media

Al meer dan 25 jaar actief op het gebied van offline- en online media. Van het inkopen en begeleiden van uw drukwerk tot het opleveren van een complete website. Uit ervaring hebben wij ondervonden dat het niet altijd even makkelijk is om een bedrijf te vinden die de producten kan bieden die bij u passen. Ons team bestaat uit 5 media specialisten met ieder hun eigen vaardigheden. Zij zijn  in staat zijn om u dát product te presenteren dat het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. Wij houden de markt scherp in de gaten en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die wij in de markt kunnen zetten. Zo kunnen wij u  “up to date” oplossingen aanbieden. Daarbij staan wij garant voor de beste prijs/kwaliteits- verhouding.

Maak kennis met team Connexius

Zorgvuldig samengesteld

Richard

Bertus

Femke

Strategie

Design

Tekst / SEO

Richard, het steeds weer op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen is mijn kracht en geeft mij voldoening. Het blijft een uitdaging om de juiste afstemming te vinden met de klant en samen tot een gedeelde visie te komen.

Bertus, mooi is niet mooi genoeg. Verbluffend moet het zijn. Als je denkt;  hé, ik heb ‘m al even niet horen kakelen, dan weet je dat hij op iets prachtigs zit te broeden.

Femke, tekstschrijver en seo specialist met een achtergrond in marketing en communicatie. Zij schrijft vanuit haar hart voor uw merk en doelgroep. U bent de expert en  zij helpt om uw kennis goed onder woorden te brengen in de stijl van uw organisatie, producten en diensten.

Mariske

Jaap

Ody

Fotografie

Development / design

Gezelligheid

Mariske, er is een verschil tussen fotografie en visuele verhalen. U kunt gemakkelijk een foto nemen, maar niet alle foto's vertellen rijke verhalen. Onze camera is een hulpmiddel die we gebruiken om dat verhaal te vertellen. Niet alleen een moment in de tijd, maar ook om iets groters vast te leggen.

Jaap, heb je dit advies al eens eerder gehoord: "Volg je passies!" "Doe waar je van houdt !"? En wat als mijn passies mijn hobby's zijn? Dan is het proces om iets nieuws te leren zo leuk geworden dat de nieuwe vaardigheden zichzelf toepassen.

Ody,  wanneer mijn baasjes toe zijn aan ontspanning dan mogen ze met mij gaan wandelen. Ik ben altijd in voor een knuffel en zorg voor gezelligheid om mij heen.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.

Contact

Adres

Nevelgaarde 20

3436 ZZ Nieuwegein

 

Email

Info@connexius.nl

www.connexius.nl

 

Telefoon

06 37 59 66 86

030 - 687 34 14

 

Overige

Rek.  NL50 INGB00066093 79

Kvk.  61513644

BTW. NL 170771076B01

 

Overzicht

Ons werk

CMS Systeem

SEO 2017

SEO teksten

Mogelijkheden

Fotografie

Werkwijze

Team

Website aanpassen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Algemene voorwaarden