SEO 2017

Wat staat je te wachten ?

Uniek content om goed gevonden te worden je kunt niet zonder in 2017

De meest waardevolle SEO tool op dit moment is "uniek content". Stop met het schrijven van artikelen die specifiek gericht zijn op zoekmachines. Google houd je niet meer voor de gek. Rankbrain heeft heel snel in de gaten als er dezelfde zoekwoorden op een pagina worden gebruikt in de koptekst, de eerste zin, subkoppen en nog een aantal keer op de pagina (de bekende H1 t/m H6). Ga hier zorgvuldig mee om en laat deze woorden op een subtiele manier terugkomen in je pagina. Schrijf artikelen waar je bezoekers echt wat aan hebben of naar op zoek zijn zoals: hoe los ik een probleem op, een pakkend verhaal waar men echt door wordt geraakt een tutorial. Je wilt toch ook dat je artikelen gelezen worden. Het wordt voor Google dan ook veel gemakkelijker om je artikel in een bepaalde categorie te plaatsen. Enkele voorbeelden: Hoe plak ik een fietsband, op welke manier kan ik mijn computer beschermen tegen hackers, waardoor is de tweede wereldoorlog ontstaan.

Hulp nodig bij je SEO?

030 687 34 14

info@connexius.nl

Kennis is macht

Het jaar van Google Rankbrain

RankBrain

RankBrain is Google's naam voor een "machine learning" kunstmatig intelligent systeem dat wordt gebruikt om te helpen bij het verwerken van de zoekresultaten.

 

Wat is de machine learning?

Machine learning is waar een computer leert zelf hoe iets te doen. In plaats van te worden ingegeven door mensen of gedetailleerde programmering.

 

Wat is de kunstmatige intelligentie?

True kunstmatige intelligentie is als een computer net zo slim als een mens kan zijn, althans in de zin van het verwerven van kennis, zowel wordt onderwezen en uit te bouwen op wat het weet en het maken van nieuwe verbindingen.

 

Maar wat doet Rankbrain nu precies.

Rankbrain analyseert websites en bouwt op basis hiervan via Machine Learning zijn eigen algoritme. Het signaleert zelf patronen en het ontwikkelt zelf inzichten. Websites worden als een geheel bekeken en niet als honderden factoren die met elkaar in verbinding staan. Je hele site (en alles wat daar heen gebeurt, zoals hoe vaak het op social media wordt genoemd) wordt in zijn geheel door het algoritme van Rankbrain gehaald. Dat bepaalt vervolgens welke plek je website krijgt in de zoekresultaten.

 

 

Wat dit inhoud voor de SEO van je website kan niemand ons nog echt vertellen.

Maar we kunnen hierbij wel denken aan de volgende factoren.

 

• Hoe uniek is jouw content?

• Het aantal backlinks op je website

• Worden de door jouw geschreven artikelen vaak gedeeld op social media?

• Heeft jouw website een snelle laadtijd.

• Is de veiligheid op orde.

• Draag je oplossingen aan op vragen in je content.

• Het surfgedrag van jouw bezoekers.

• De tijd dan bezoekers  op je website blijven.

 

Al deze bovenstaande factoren worden door Ranbrain in zijn totaliteit bekeken. Wat is de toegevoegde waarde van je content voor je bezoekers. Op basis van deze informatie wordt het zoekresultaat van je website bepaald.

Meten is weten

UEO User Experience Optimization.

UEO user experience optimization. Bezoekers van jouw website zijn niet langer alleen tevreden met een goede laad snelheid en een redelijk navigeerbare site. Jouw website moet meteen laden en op welke pagina de bezoeker ook beland de navigatie moet overzichtelijk blijven. SEO en UEO zijn daarom steeds met elkaar verbonden. Google is begonnen met duidelijke vriendjespolitiek naar plaatsen met snelle laadtijden, mobiele optimalisatie en aanwijzingen dat de gebruikers genieten van hun algehele ervaring (lage bounce rates en een hoge gemiddelde tijd op de pagina) te laten zien. Door te investeren in de gebruikerservaring van jouw website door middel van een paar simpele aanpassingen zoals snelheid, navigatie het responsive maken van jouw website of mobiel te optimaliseren is het echt mogelijk om in 2017 hoog in zoekmachines te eindigen.

Een goede vindbaarheid start bij je hosting provider. Jouw provider speelt een grote rol om de laadtijden te verhogen. Zorg er dan ook voor dat ze beschikken over een Enterprise Intel SSD storage, Opcache caching, MySQL optimalisaties, Varnish / NGINX caching en geografisch gescheiden DNS cluster. Wij kunnen je helpen met de keuze voor de hosting van jouw website. Meer weten neem contact met ons op

Hulp nodig met de keuze van je hosting neem contact met ons op.

Contact

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.

 

Contact

Adres

Nevelgaarde 20

3436 ZZ Nieuwegein

 

Email

Info@connexius.nl

www.connexius.nl

 

Telefoon

06 37 59 66 86

030 - 687 34 14

 

Overige

Rek.  NL50 INGB00066093 79

Kvk.  61513644

BTW. NL 170771076B01

 

Overzicht

Ons werk

CMS Systeem

SEO 2017

SEO teksten

Mogelijkheden

Fotografie

Werkwijze

Team

Website aanpassen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Algemene voorwaarden