Fotografie

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden

Alles wat je nodig hebt

Om de juiste foto's samen te stellen

Goede foto's zijn een must

Het is niets voor niets dat ons verkeer wereldwijd geregeld wordt met afbeeldingen. In één opslag weet jij als bestuurder wat er van jou verwacht wordt, welke taal je ook spreekt. Dit is voor jouw website niet anders. Beelden bepalen mede jouw identiteit. Als je ervoor zorgt dat de gebruikte foto een meerwaarde heeft dan zal dit jouw boodschap naar de buitenwereld toe versterken Uit onderzoek van 3M Corporation komt naar voren dat het brein een foto 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst. Kortom, fotografie mag niet ontbreken op jouw nieuwe website.

 

Hoe stellen wij jouw foto's samen

Ten eerste overleggen wij samen met jou welk kleurgebruik jouw voorkeur heeft en terug moet komen in de website. daarna bespreken we welke ideeën jij hebt m.b.t. het fotogebruik, welke doelgroep jij wilt aantrekken en de doelstelling van de website.

 

Moodboard

Nadat wij de bovenstaande gegevens tot ons hebben genomen, starten wij met het creëren van een moodboard. Deze bestaat uit 3 fotoseries met elk 6 foto's. Hieruit mag jij een keuze maken welke serie foto's het beste bij jouw website past. Dit combineren wij met de opzet van de website.

De professionele fotograaf

Het gebruik van stockfoto’s heeft veel voordelen. Ze zijn goed betaalbaar, het aanbod is gigantisch en je kunt er een mooie website mee maken. Soms is er de behoefte om foto's een persoonlijke tint mee te geven. Je wilt jouw doelgroep duidelijk informeren over het product dat je te bieden hebt. Een professionele foto werkt dan als het visitekaartje van jouw bedrijf. Een professionele fotograaf streeft ernaar jouw bedrijf, medewerkers en product zo natuurlijk mogelijk weer te geven.

 

Welke professionele fotograaf

Het vinden van de juiste fotograaf is net als het vinden van de juiste kapper of hairstylist. Er zijn geen wettelijke voorschriften, beperkingen en licenties waar fotografen zich aan moeten houden Dit betekent dat er geen garantie wordt afgegeven op de kwaliteit van het werk die een fotograaf zal leveren. Connexius werkt samen met een aantal fotografen waarvan wij weten dat ze de juist kwaliteit leveren. Tevens kunnen wij samen bespreken welke fotograaf het beste bij jullie wensen zou kunnen aansluiten. Tijdens een persoonlijk gesprek nemen wij graag met u de wensen door en denken wij mee om uiteindelijk tot een persoonlijke reportage te komen.

Fotografie op maat

Voor degene die het hun foto's net iets persoonlijker willen maken.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk.

Contact

Adres

Nevelgaarde 20

3436 ZZ Nieuwegein

 

Email

Info@connexius.nl

www.connexius.nl

 

Telefoon

06 37 59 66 86

030 - 687 34 14

 

Overige

Rek.  NL50 INGB00066093 79

Kvk.  61513644

BTW. NL 170771076B01

 

Overzicht

Ons werk

CMS Systeem

SEO 2017

SEO teksten

Mogelijkheden

Fotografie

Werkwijze

Team

Website aanpassen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Algemene voorwaarden