Je website zelf aanpassen

vanaf nu echt super eenvoudig

Hoe simpel kan het zijn!!!

Als je met een tekstverwerker zoals bijvoorbeeld Word overweg kunt, dan ben je ook in staat om jouw website te beheren via ons CMS.

pagina opmaken

Bekijk zelf hoe gemakkelijk het werkt.

Berichten / projecten

Media bibliotheek

De voordelen van het CMS systeem WordPress

Gebruikersgemak, mobile friendly, alleskunner, optimale vindbaarheid

WordPress is een opensource systeem en uitgebracht in 2003. Ontwikkelaars over de gehele wereld hebben dit CMS systeem groot gemaakt. Op dit moment draaien 28% van alle website wereldwijd op WordPress

De Voordelen

Er staan een heleboel handleidingen op het internet. Communities die je kunnen ondersteunen bij jouw vraagstukken. Tutorials op YouTube. Dus er zit altijd wel een methode bij die bij jouw past. En natuurlijk ondersteunen wij jou met al je vragen.

 

ondersteuning

Om artikelen te wijzigen of toe te voegen is er een tekstverwerker aanwezig, je kan deze vergelijken  met Microsoft Word. Van hieruit kan je jouw artikelen gemakkelijk online plaatsen.

 

gebruikersgemak

De mogelijkheden zijn oneindig. Er zijn een heleboel extra programma beschikbaar die het gemakkelijk maken om jouw site nog beter te maken en aan te passen zoals jij dat wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan : SEO programma's, Google Analytics tools, composers die door middel van klikken en slepen het mogelijk maken je pagina's in te richten enz...

 

extra tools

Google houdt van WordPress. De codes waar de software mee geschreven is/word zitten heel goed in elkaar waardoor men hoog in de zoekresultaten kan scoren. Meer over SEO lees hier>>>

 

seo

WordPress is een van de beste responsive CMS systemen. Een groot deel wordt automatisch ingesteld. Voor degene die hun mobiele site willen optimaliseren zijn er ook verschillende mogelijkheden aanwezig.

 

responsive

Vroeger kon je met dit CMS systeem alleen een blog site online plaatsen maar naar 14 ontwikkeling jaren is WordPress echt volwassen geworden. Je kan er bijna alles mee bouwen van een blog, website, forum, nieuwssite tot een webshop. En wie een beetje kan programmeren kan WordPress helemaal naar zijn handzetten.

 

alleskunner

Een nieuwe webpagina binnen 2 minuten gemaakt

Tekst- en foto's plaatsen, publiceren en klaar is je pagina

Contact

Adres

Nevelgaarde 20

3436 ZZ Nieuwegein

 

Email

Info@connexius.nl

www.connexius.nl

 

Telefoon

06 37 59 66 86

030 - 687 34 14

 

Overige

Rek.  NL50 INGB00066093 79

Kvk.  61513644

BTW. NL 170771076B01

 

Overzicht

Ons werk

CMS Systeem

SEO 2017

SEO teksten

Mogelijkheden

Fotografie

Werkwijze

Team

Website aanpassen

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Algemene voorwaarden

De mogelijkheden zijn oneindig. Er zijn een heleboel extra programma beschikbaar die het gemakkelijk maken om jouw site nog beter te maken en aan te passen zoals jij dat wilt.

Vroeger kon je met dit CMS systeem alleen een blog site online plaatsen maar naar 14 ontwikkeling jaren is WordPress echt volwassen geworden. Je kan er bijna alles mee bouwen van een blog, website, forum, nieuwssite tot een webshop.